Uge 5: Beyonce og Brooklyn – 17.05.2015

11072474_10204642640119234_2034546031_n

Uge 5: Beyonce og Brooklyn

Søndagsanalysen handler i denne uge om to ting: Hillarys besøg i Brooklyn og Beyonces deltagelse i en Hillary-fundraiser i New York. 

Det har været en forholdsvis rolig uge i Hillaryland. Ovenpå flere ugers tur rundt i USA kom turen så til New York, hvor Hillarys hovedkvarter ligger. Det er første gang, Hillary besøger Brooklyn og hovedkvarteret, siden hun meldte officielt ud den 12. april.

Den 14. maj uploaded Hillary en video på Twitter, med titlen: Saying hi to the new neighbors. Videoen viser Hillary, der går rundt i Brooklyns gader og mødes med en masse entusiatiske New Yorkere.


Efterfølgende har kampagnen også lagt følgende billeder op:

Kilde: Hillary Clintons facebook

Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at Hillary ikke får problemer med at vinde staten New York i et kommende præsidentvalg, men det er skønt at se Hillary besøge det område, der kommer til at fungere som HQ for hendes kampagne. Også selvom hun kommer til at tilbringe hovedparten af de næste 19 måneder on the road.

Who run the world?

Ugens mest omtalte Hillary-historie handler dog ikke så meget om Hillary selv. I onsdags gik medierne amok, da Beyonce dukkede op til en Hillary-fundraiser i New York. Fundraiseren blev afholdt af tidligere X-Factor USA dommer, LA Reid – udover Beyonce deltog folk som Sharon
Osbourne og Meghan Trainor.

Et billede af Beyonce fra selve fundraiseren ramte Twitter senere den aften, og der gik ikke lang tid før dette tweet fra @HillaryClinton ramte twitter-færen.

Beyonce Hillary Fundraiser

Kilde: Hillary Clintons Twitter @hillaryclinton

Beyonce har været en stor Obama-støtte siden 2008, og sang i forbindelse med hans indsættelse både i 2009 (inargual concert og inargual ball) og 2013 ved selve indsættelsen, men det ser ud som Queen B i 2016 vil støtte Hillary.

Måske Hillary skulle kigge i Beyonces sangkatalog, når der skal findes en kampagnesang? Vi foreslår: Run the World.

Iowa og New Hampshire 2.0.

I næste uge går turen tilbage til Iowa (18. og 19. maj) og New Hampshire (22. maj) med fokus på de problemer små virksomheder ofte står overfor.

I ugen efter står den på en tur forbi South Carolina den 27. maj og fundraisers i Chicago. Det pakkede program betyder også, som det ser ud nu, at Hillary ikke kommer til at deltage i en høring om Benghazi, som det ellers så ud som om i forrige uge. Der foregår et klart politisk spil omkring den høring.

Hillarys kampagne har meldt ud, at hun vil deltage i en høring – kun en – og at den skal være offentlig. Det panel, der har fået til opgave, at stå for undersøgelsen af Benghazi-forløbet kræver mindst to private høringer, hvilket Hillary har takket nej til.

Det er klart, at Hillarys kampagne gerne vil have høringen overstået, så snart som mulig, men også klart at de foretrækker, den foregår offenligt. Hvorimod dele af panelet med republikaneren Trey Gowdy i spidsen har presset på for et privat møde med panelet. Han har nu ændret forespørgslen til to høringer – en om #emailgate og en om Benghazi. Lige nu afventer vi altså, at der opnås enighed om rammerne for en høring, men der er ingen tvivl om at ingen af parterne giver sig uden kamp. Uanset hvad, så vil Benghazi komme til at præge Hillarys valgkamp, især når det kommer til den endelige kamp om 1600 Pennsylvania Avenue i efteråret 2016!

Pointskalen

Ugen får et seks-tal på pointskalen. Beyonces deltagelse i Hillarys fundraiser var ugens højdepunkt, men ellers har det være en ret stille uge.

Nu begynder vi også småt at se frem mod den kick-off event, Hillary-kampagnen meldte ud i april, de ville have klar i maj.

Nyt fra Danes for Hillary
Vi arbejder på at arrangere nogle kommende events – og i den forbindelse har vi et spørgsmål til jer. Hvad kunne I bedst tænke jer?

1) En aften i TV-seriernes tegn: Characters inspired by You-know-who!
De bedste afsnit fra TV-serier inspireret af Hillary Clinton. Efter et kort oplæg om Hillary i popular culture vil der blive vist afsnit fra serier som House of Cards, The West Wing, Political Animals, Madam Secretary, Scandal og The Good Wife. (Tid og sted bliver afgjort senere – men hvis der er nok deltagere bliver det både muligt at deltage i Odense, København og Aarhus).

2) En Hillary Q&A – En Google Hangout session, hvor du kan stille spørgsmål til vores grundlægger Mira Borggreen om Hillary, kampagnen, valgkampen og amerikansk politik. Det bliver starten på en serie Google Hangouts, hvor jeg løbende vil invitere eksperter i amerikansk politik med, der kan svare på endnu mere specifikke og nørdede spørgsmål.

Hvad foretrækker du? Giv os et praj via Doodle: http://doodle.com/4rtg2xe88wk9wmpd

Rigtig god søndag derude!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danesforhillary.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *