Uge 29: Hillary til Halloween – 01.11.2015

Hillaryland

Uge 29: Hillary til Halloween

Det har været en meget stille uge i Hillaryland, og derfor vil denne Hillaryland Søndagsanalyse også være en af de kortere af sin slags. Dog markerer dagen i dag, at der kun er 100 dage til primærvalget i New Hampshire, så 2016 nærmer sig med hastige skridt!

Ovenpå en hvirvelvind af en oktober, er denne uge gået på mange måde gået med typisk rugbrødsarbejde – nemlig kampagnestop i staterne New Hampshire, South Carolina og Georgia. Især byer i New Hampshire har fået mange besøg af Hillary denne uge.

Besøgene kommer ovenpå en ellers succesfuld måned, hvor meningsmålingerne efter flere måneders nedtur er på vej op igen. Især i Iowa har Hillary cementeret førerpositionen over Sanders – lige nu fører hun med 41 procent i Iowa (65 % mod hans 24%).

Men i New Hampshire, der ellers tidligere har været kendt som Clintonland, overhalede Sanders Hillary i september. Ovenpå hendes høring om Benghazi forlød det så, at Hillary havde indhalet Sanders og endda overhalet ham i New Hampshire, men det er stadig utrolig tæt, og forskellige meningsmålinger er uenige om, hvem, der faktisk fører i staten.

Derfor er New Hampshire i den grad på sat på Hillarys skema de kommende måneder. Der er lige præcis 100 dage til primærvalget i staten, og selvom de fleste stadig tror på, at Hillary vinder primærvalgene på nationalt plan, så vil en sejr i både Iowa (1. feb. 2016) og New Hampshire (9. februar 2016) klart give hende momentum nok til at slå Sanders af banen meget tidligt i primærvalgsæsonen. (Læs mere om Hillary og New Hampshire i vores gæsteblog fra maj – Clinton Country).

Fra Report til Late Show
Tirsdag aften var Hillary gæst hos Stephen Colbert, der har overtaget The Late Show fra David Letterman. I modsætning til hendes besøg hos Ellen og Jimmy Fallon, er The Late Show et noget mere traditionelt talkshow, hvor hovedvægten er på – ja – talking.

For et års tid siden var Hillary forbi Colbert, da han stadig var vært på The Colbert Report. Det var før hun officielt havde meldt ud, at hun stillede op til præsidentvalget.På mange måde viser de to forskellige klip meget godt, hvor meget bedre og mere afslappet og ægte hun er blevet i situationer som denne – og igen viser hun, at hun er bedst, når hun bare er sig selv!

2014:

2015:

Igen fortalte Hillary, at hun ser tv-shows som The Good Wife og House of Cards – og mon ikke Scandal ville passe meget godt ind her?

Udover Hillarys besøg hos Colbert anbefaler vi, at I også kigge med her, hvor Hillary besøger MSNBCs Rachel Maddow og giver det første interview ovenpå hendes 11 timer lange Benghazi høring.

Hillary og Halloween
Til sidst hos Stephen Colbert talte Hillary og Stephen om Halloween. Og Colbert viste et par eksempler på, hvad hendes egen kampagne har præsenteret som mulige udklædningsmuligheder til denne uges Halloween fester. Herunder er de fem muligheder præsenteret. Hvilken en er din favorit?
Se linket nedenfor for større billeder!

Halloween Intro

Cold ShoulderHillary Hipster Park Ridge texts from hillary Women

(Kilde: https://www.hillaryclinton.com/feed/halloween/?utm_medium=social&utm_source=fb&utm_campaign=20151026) 

Pointskalaen
Det bliver til et solidt syvtal (God vind i sejlene og smil over hele linjen (#Hillary2016) ud af 10 på pointskalen!

Hillary kører derud lige nu og der har ikke været mange historier om hverken emails eller Benghazi denne uge. Endelig – som Sanders siger – let’s get to the real issues!

Hillary har også ramt 50% i en meningsmåling blandt demokratiske vælgere, der spørger, hvem de støtter som den endelige vinder af den demokratiske nominering. (Sanders får 30% i samme meningsmåling).

I den forbindelse skal det siges, at Hillary har mærket en markant stigning i meningsmålinger i oktober i forhold til Sanders. Det bunder i høj grad i tre ting: Hendes Benghazi høring gik godt, Biden er officielt ude af løbet og det samme er både Jim Webb og Lincoln Chafee.

Så full steam ahead…der er 100 dage til New Hampshire og 91 dage til primærvalgene går løs i Iowa!

Rigtig god søndag derude.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danesforhillary.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *