House of Hillary Tees

House of Hillary 400

House of Hillary Tees

First Lady, Sec. of State og nu snart præsident! Det er teksten på en af de t-shirt, online sitet House of Hillary sælger – og nu kan den blive din.

Så er der nyt for alle, der gerne vil vise deres støtte til Hillary med en t-shirt. Som I måske ved, så er det ikke muligt at give penge direkte til Hillarys kampagne på grund af de amerikanske regler omkring fundraising. Men vi har nu fået kontakt til House of Hillary, der producerer fantastiske seje Hillary t-shirts.

PresidentTee

House of Hillary er ikke officielt tilknyttet kampagnen, men en del af deres salg går til kampagnen i form af donationer. Og vi har netop indgået en aftale med dem om, at de shipper til Danmark! Så alle jer, der gerne vil købe Hillary-gear, så er det nu I skal gøre det!

Screen Shot 2015-06-02 at 19.32.17

I kan enten bestille direkte via sitet – www.houseofhillary.com (og vælg Danmark under land, når du udfylder betalingsoplysninger) eller det vil blive muligt at bestille via vores grundlægger Mira Borggreen – se vores næste Hillaryland Søndagsanalyse 7. juni 2015, betaling via mobile pay (billigere porto fra USA pga. mængden og så porto i DK for at få det tilsendt).

NB: Dette er ikke et sponsoreret indlæg – Danes for Hillary tjener ikke penge på aftalen.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *