Mira TV2Fyn

Hvem står bag?

Grundlæggeren Mira Borggreen er den officielle talsperson for Danes for Hillary.

Hun er uddannet journalist med en cand.mag (MA) i American Studies fra Syddansk Universitet.

Hun har arbejdet i kommunikationsafdelingen på den danske ambassade i Washington, D.C. (08) og i kommunikationsenheden i Udenrigsministeriet (06/07)  Under opholdet i D.C. fulgte hun faget ‘Media and the American Election – som auditfag – på Georgetown University.

I 2009 fik hun et af Danmark-Amerika fondens legater til at læse på Ohio University, og i 2010 modtog hun ‘2010 Student Honora Award’ uddelt af den amerikanske ambassade i Danmark og Amerikanske Studier på Syddansk Universitet.

Hun skrev speciale om Hillary Clinton – It takes a village – An analysis of Hillary Rodham Clinton’s political philosophy – og skrev i årene 2008-2013 artikler om USA – primært om Hillary Clinton – til nyhedsmagasinet Ræson.

Læs artiklen: Hillary Clintons danske støtte skrevet af Trine Grauholm/Foto af Peter Leth-Larsen

Uddrag: “Danes for Hillary. Siden 1. februar har Mira Borggreens vækkeur ringet ved midnatstid hver anden dag, så hun ved siden af sit fuldtidsjob som presserådgiver kan komme op og følge den amerikanske valgkamp og især Hillary Clintons indsats til mindste detalje. – For mig er det ikke en mulighed at gå halvt med i noget. Jeg har sagt A og siger også B, og i bund og grund brænder jeg så meget for det, at det ikke føles som et valg, siger hun.”
 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danesforhillary.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

(2) Comments

 1. Kære Mira, hørte dit spændende foredrag om Danes for Hillary på Trine Nebels kursus på Danmarks Journalisthøjskole for et par uger siden. Dejligt at høre, hvad en ildsjæl som dig kan præstere vha sociale medier.
  Siden jeg boede tre år i USA har jeg været tilmeldt the Health Ranger’s nyhedsbrev, hvor han netop nu sår tvivl om Hillary’s økonomiske forbindelser til firmaet Montsanto. Synes bare lige du skulle se det http://www.naturalnews.com/049755_Bride_of_Frankenfood_Hillary_Clinton_Monsanto.html

  Jeg støtter på ingen måde Montsanto, faktisk synes jeg deres indflydelse på vores fødevareproduktion er uhyggelig, men det ville være trist, hvis det på nogen måde skulle påvirke Hillary’s muligheder.

  Fortsat god valgkamp!

  Smil Tina

  Svar
  • Kære Tina
   Mange tak for de pæne ord om mit oplæg.
   Ang. Montsanto så er det vist noget af det mest farvede anti-Hillary, jeg længe har læst. Det er i mine øjne tydelig lobbyisme på spil og vil ikke få nogen betydning for hendes chancer i 2016. Lige nu kører der løbende historier om Clinton Foundation og Hillary – og det er klart med republikanske/modstander vinklen på. I dette tilfælde – er det også med en påstand om, at Hillay taber meget venstreorienterede demokrater til kandidaten/demokraten Bernie Sanders – en kandidat der ikke har nogen reel chance for at vinde i 2016. Igen der er gået valgkamp i den! Og historien dækkes desuden primært af medier med en republikansk politisk kant – inkl henvisning til kilder som The Atlantic, der er et godt, men klart højreorienteret medie.
   Mange tak fordi du sendte link og kommenterede! Det er super!
   Rigtig god dag:)
   Mvh Mira

   Svar

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *