De støtter Danes for Hillary

Hos Danes for Hillary er vi så heldige, at vi får støtte fra en lang række spændende personer. Her kan du læse, hvorfor de støtter os. Listen opdateres løbende.

Anne Nygaard (R) Viceborgmester, Aarhus Kommune

“Danes for Hillary er et fantastisk eksempel på, hvordan de sociale medier kan mobilisere store mængder af mennesker for derved at få afgørende indflydelse i det politiske landskab. Danes for Hillary bringer ikke alene amerikansk politik og samfund tættere på den dansker, Danes for Hillary viderebringer også budskabet om, at en ny præsident i USA har en reel betydning for Danmark.”

Stine Bosse, erhvervskvinde og tidligere direktør for Tryg

“Man har altid sagt, at der bag enhver stor mand står en kvinde. Hillary er et godt eksempel – men det er på høje tid, at de to Clintons bytter plads.”

Niels Frid-Nielsen, studievært DR

“Det er en superfed og innovativ kampagne Mira Borggreen har skabt. Den og den amerikanske pendent Ready for Hillary er gode eksempler på nye måder at skabe politik på.”

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danesforhillary.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *